adler hydro pelletketel

Adler Hydro pelletketel €1250 subsidie

De Adler Hydro pelletketel biedt uitzonderlijk hoog comfort en gebruiksgemak tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

De Adler Hydro is zeer geschikt als vervanger voor de huidige CV. De Adler Hydro kan direct worden aangesloten op het huidige verwarmingsnetwerk en het hele huis verwarmen. Door middel van goede thermostaatknoppen kan de temperatuur per kamer gereguleerd worden.

Lees meer

brochure button oranje

Adler pelletkachels en pelletketels

Adler Amelie pelletkachels
€500 subsidie

Stel zelf je ideale Amelie pelletkachel samen. De Amelie pelletkachel is zeer geschikt voor in huis, de kachel heeft een mooi vlambeeld en door de vier verschillende kleuren is er altijd wel een kachel die bij je past. Mooie kachel voor als u op zoek bent naar een extra kachel voor bijvoorbeeld de bijkeuken. De kachel is verkrijgbaar in drie verschillende vermogens van 7,5 tot en met 10Kw.

Lees meer

Adler Hydrocube pelletkachel
€500 subsidie

De Adler Hydrocube 15 is een compacte CV-pelletkachel met een zeer hoog rendement. Samen met een fraai gestyleerd uiterlijk, een groot pelletreservoir en een solide uitstraling maakt dit deze kachel tot de ideale manier om op uw verwarmingskosten te besparen. Verkrijgbaar in 15, 18 en 24Kw.

Lees meer

adler caledonia pelletketel

Adler Caledonia pelletketel
€1250 subsidie

De Adler Caledonia pelletketel is een gunstig geprijsde zelfreinigende pelletketel van uitstekende kwaliteit met een zeer hoog rendement van 90% gemiddeld. U dient er bij deze ketel wel rekening  dat er voor aansluiting op CV nog een complete pompgroep aangeschaft dient te worden. Daarnaast neemt deze meer ruimte in dan de Adler Hydro pelletkachel. Leverbaar in verschillende vermogens van 15 tot en met 44Kw.

Lees meer

brochure button oranje

omslag wit

Hydro – warmtepompboiler combinatie – €2500 subsidie

Een warmtepompboiler is een duurzame manier om uw water te verwarmen. In combinatie met de Adler hydro pelletketel is dit de ideale combinatie om van het gas of de stadsverwarming af te stappen.  De ketel wordt aangesloten op de warmtepomp en de CV. Hierdoor wordt in de winter uw huis en drinkwater verwarmd en levert u niet in op rendement van de warmtepompboiler.

 

Lees meer

brochure button blauw

 

 

 

Adler Firecube pelletkachel rood

Adler Firecube pelletkachels
€500 subsidie

De Adler Firecube is een hoog-efficiënte pelletkachel met een fraai gestyleerd uiaterlijk en een solide uitstraling. Deze kachel heeft een gezellig, mooi en warm vlammenbeeld. Mooie kachel voor als u op zoek bent naar een extra kachel voor bijvoorbeeld de bijkeuken. De kachel is beschikbaar in vier verschillende vermogens van 7 tot en met 14,4Kw.

Lees meer

pasian pelletkachel en cv

Adler Pasian pelletkachels

Pasian pelletkachels zijn klassiek van uiterlijk en zeer degelijk gebouwd. Alleen de allerbeste materialen en componenten zijn goed genoeg voor een Pasian pelletkachel.

Wanneer u een pellet-CV wil maar ook het nostalgische gevoel van een houtkachel in de woonkamer is de pasian pelletkachel een uitstekende keuze. De kachel wordt in huis geplaatst en net als de Hydro pelletkachel op de CV aangesloten. Pasian heeft ook kleine pelletkachels zonder CV voorziening.

Lees meer

 

Brabant pelletketel tilburg pelletketel pelletkachel adler hydro hydroline duurzaam