In ons standaard assortiment zitten de zonnepanelen van LG, DMEGC en REC . Wij kunnen deze panelen leveren in mono, ultra black en full black. Voor een offerte komen wij graag langs om een offerte voor u op maat te maken.

DMEGC

DMEGC Solar Energy is een relatief jong onderdeel van DMEGC Magnetics en is in korte tijd met de fabricage van zonnecellen en -panelen een begrip geworden in de wereld van de zonne-energie. Door voortdurende innovatie en een consistente focus op kwaliteit en duurzaamheid worden de producten van DMEGC Solar door installateurs en gebruikers steeds meer op waarde geschat.

LG

Met meer dan 50 jaar ervaring als een wereldwijde marktleider op het gebied van elektronica, is LG Electronics klaar om de kracht van de zon te benutten. Na 25 jaar intensief onderzoek en ontwikkeling die verder gaan dan de standaarden van de industrie, zijn de zonnepanelen van LG Solar ontwikkeld. De zonnepanelen hebben een uniek ontwerp waarmee ze een hoge kwaliteit, performance, levensduur en betrouwbaarheid leveren. Hiermee voldoen ze aan de hoge verwachtingen die klanten van LG hebben.

REC

REC produceert hoogwaardige zonnepanelen met absolute topprestaties. In combinatie met een zeer hoge productkwaliteit en grote betrouwbaarheid van een toonaangevend en gevestigd Europees merk zijn REC panelen uitermate geschikt voor daken van woonhuizen en bedrijven. REC combineert een geavanceerd ontwerp met een hoog productieniveau om hoogwaardige zonnepanelen te leveren.