Zelfreinigende airheater met 320 kg pelletbunker

brochure button oranje

De Adler Airpower 130: een complete heteluchtverwarming op pellets. Goedkoop en tóch duurzaam verwarmen!

De Airpower 130 kan met zijn maximale effectieve vermogen van 117kW ruimtes tot ca. 5500m3 verwarmen. Met de krachtige ingebouwde ventilator is hij uitermate geschikt voor de verwarming van bedrijfshallen, garages, werkplaatsen, stallen, opslaglokaties etc.

Dankzij de ruime ISDE-subsidie is de Adler Airpower zeer interessant voor aanschaf. U dient alleen nog een rookkanaal en krachtstroomaansluiting te voorzien. Door de gebruiksklare opzet van de Airpower 130 vergt de installatie slechts een beperkte investering en is eventueel eenvoudig zelf uit te voeren.

De Adler Airpower 130 wordt geleverd met een 320kg pelletbunker en pellettoevoersysteem. Tegen een kleine meerprijs kunt u de bunkercapaciteit uitbreiden naar 500kg. Als u maximaal gemak wenst kunt u ook kiezen voor een 7 tons pelletbunker die geschikt is voor bulkleveringen.

Vanzelfsprekend krijgt u bij de Airpower 130 dezelfde service en garantie die u van Adler gewend bent: 2 jaar volledige garantie en ondersteuning van een kundig team van installateurs, ondersteund door Adler Benelux.

De Airpower 130 heeft vanzelfsprekend 2 jaar garantie.

Houd u er rekening mee dat er ook een rookkanaal aangeschaft dient te worden.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Brabant pelletketel tilburg pelletketel pelletkachel adler hydro hydroline duurzaam