adler orte airpower 130

Zelfreinigende airheater met 320 kg pelletbunker

brochure button oranje

De Adler Airpower 130: een complete heteluchtverwarming op pellets. Goedkoop en tóch duurzaam verwarmen! De Airpower 130 kan met zijn maximale effectieve vermogen van 117kW ruimtes tot ca. 5500m3 verwarmen. Met de krachtige ingebouwde ventilator is hij uitermate geschikt voor de verwarming van bedrijfshallen, garages, werkplaatsen, stallen, opslaglokaties etc.

lees meer

 

 

ariterm systeem

Ariterm Biomatic

Ariterm is de meeste verkochte pelletketel in Scandinavië. Dankzij een uitstekend en toch betaalbaar gamma aan pelletketels, pelletbranders en uitgekiende opslag- en toevoersystemen is er voor elke situatie wel een oplossing van Ariterm te bedenken.brochure button oranje

De Ariterm pelletketels blinken uit in efficiëntie, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Met een ruim asreservoir, zelfreinigende warmtewisselaars en een efficiënte brander met lambdaregeling biedt Ariterm u lage gebruikskosten, een probleemloze werking en ruime schoonmaakintervallen.

Zweedse kwaliteit met decennia aan ervaring

Ariterm produceert al meer dan 100 jaar kachels. Reeds 20 jaar geleden begonnen ze met het ontwikkelen van pelletbranders. Ondertussen is dit de meest verkochte pelletbrander van Scandinavië. Dit garandeert u een door en door geteste techniek en een langdurige beschikbaarheid van vervangingsonderdelen.

lees meer
Brabant pelletketel tilburg pelletketel pelletkachel adler hydro hydroline duurzaam