Adler pelletkachels en pelletketels

Adler Amelie pelletkachels

Stel zelf je ideale Amelie pelletkachel samen. De Amelie pelletkachel is zeer geschikt voor in huis, de kachel heeft een mooi vlambeeld en door de vier verschillende kleuren is er altijd wel een kachel die bij je past. Mooie kachel voor als u op zoek bent naar een extra kachel voor bijvoorbeeld de bijkeuken. De kachel is verkrijgbaar in drie verschillende vermogens van 7,5 tot en met 10Kw.

Lees meer

pasian pelletkachel en cv

Adler Pasian pelletkachels

Pasian pelletkachels zijn klassiek van uiterlijk en zeer degelijk gebouwd. Alleen de allerbeste materialen en componenten zijn goed genoeg voor een Pasian pelletkachel.

Wanneer u een pellet-CV wil maar ook het nostalgische gevoel van een houtkachel in de woonkamer is de pasian pelletkachel een uitstekende keuze. De kachel wordt in huis geplaatst en net als de Hydro pelletkachel op de CV aangesloten. Pasian heeft ook kleine pelletkachels zonder CV voorziening.

Lees meer

 

Adler Firecube pelletkachel rood

Adler Firecube pelletkachels

De Adler Firecube is een hoog-efficiënte pelletkachel met een fraai gestyleerd uiaterlijk en een solide uitstraling. Deze kachel heeft een gezellig, mooi en warm vlammenbeeld. Mooie kachel voor als u op zoek bent naar een extra kachel voor bijvoorbeeld de bijkeuken. De kachel is beschikbaar in vier verschillende vermogens van 7 tot en met 14,4Kw.

Lees meer

 

Brabant pelletketel tilburg pelletketel pelletkachel adler hydro hydroline duurzaam