adler hydro pelletketel

Adler Hydro pelletketel

De Adler Hydro pelletketel biedt uitzonderlijk hoog comfort en gebruiksgemak tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

De Adler Hydro is zeer geschikt als vervanger voor de huidige CV. De Adler Hydro kan direct worden aangesloten op het huidige verwarmingsnetwerk en het hele huis verwarmen. Door middel van goede thermostaatknoppen kan de temperatuur per kamer gereguleerd worden.

Lees meer

brochure button oranje

 

Adler Hydrocube pelletkachel

De Adler Hydrocube 15 is een compacte CV-pelletkachel met een zeer hoog rendement. Samen met een fraai gestyleerd uiterlijk, een groot pelletreservoir en een solide uitstraling maakt dit deze kachel tot de ideale manier om op uw verwarmingskosten te besparen. Verkrijgbaar in 15, 18 en 24Kw.

Lees meer

adler caledonia pelletketel

Adler Caledonia pelletketel

De Adler Caledonia pelletketel is een gunstig geprijsde zelfreinigende pelletketel van uitstekende kwaliteit met een zeer hoog rendement van 90% gemiddeld. U dient er bij deze ketel wel rekening dat er voor aansluiting op CV nog een complete pompgroep aangeschaft dient te worden. Daarnaast neemt deze meer ruimte in dan de Adler Hydro pelletkachel. Leverbaar in verschillende vermogens van 15 tot en met 44Kw.

Lees meer

brochure button oranje

omslag wit

Hydro – warmtepompboiler combinatie

Een warmtepompboiler is een duurzame manier om uw water te verwarmen. In combinatie met de Adler hydro pelletketel is dit de ideale combinatie om van het gas of de stadsverwarming af te stappen. De ketel wordt aangesloten op de warmtepomp en de CV. Hierdoor wordt in de winter uw huis en drinkwater verwarmd en levert u niet in op rendement van de warmtepompboiler.

 

Lees meer

brochure button blauw

 

 

 

 

pasian pelletkachel en cv

Adler Pasian pellet-CV

Pasian pelletkachels zijn klassiek van uiterlijk en zeer degelijk gebouwd. Alleen de allerbeste materialen en componenten zijn goed genoeg voor een Pasian pelletkachel.

Wanneer u een pellet-CV wil maar ook het nostalgische gevoel van een houtkachel in de woonkamer is de pasian pelletkachel een uitstekende keuze. De kachel wordt in huis geplaatst en net als de Hydro pelletkachel op de CV aangesloten. Pasian heeft ook kleine pelletkachels zonder CV voorziening.

Lees meer

 

 

Brabant pelletketel tilburg pelletketel pelletkachel adler hydro hydroline duurzaam